Ciorba de gulii cu perisoare
Ciorba de gulii cu perisoare, inmiresmata cu marar verde si cimbru. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Stufat de miel
Alaturi de mamaliga, acest stufat de miel este un deliciu.
Ingrediente
- 1 kg de carne de miel;
- 1 ceapa;
- 1 lingura de faina;
- 2 legaturi de marar;
- 3-5 legaturi de ceapa verde;
- 3-5 legaturi de usturoi verde;
- 1 legatura groasa de patrunjel;
- sare, piper boabe, boia;
- 1 pahar de ulei.
Mod de Preparare Stufat de miel
- ceapa si usturoiul verde se impletesc in caronita si se pun la rumenit in ulei;
- se toaca ceapa uscata;
- se taie carnea portii;
- cand s-au inmuiat, se scot usturoiul si ceapa verde, se dau deoparte; in acelasi ulei se pun carnea si ceapa tocata la calit, cu boia si piper boabe;
- odata rumenite, se sting cu apa si se lasa sa legumeasca la foc mic, acoperit, aproximativ 30 de minute, pana se patrunde carnea;
- se toaca mararul si patrunjelul;
- se desface faina in putina apa calda;
- se pune faina in fiertura, se amesteca, se lasa sa dea in clocot;
- se adauga coronitele de ceapa si usturoi, se lasa sa clocoteasca totul inca 15 minute, apoi se sareaza.
Mod de servire
Se serveste cu verdeata deasupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.