Ciorba bucovineana din carne de porc cu taitei de casa
O delicioasa fiertura, care, servita cu smantana si verdeata, iti potoleste foamea pentru o zi intreaga. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Galuste de mamaliga cu ciuperci
Galuste de mamaliga umplute cu sos de ciuperci preparat cu vin alb.
Ingrediente
- 400 g de malai;
- 300 g de unt;
- 100 g de cascaval;
- 400 g de ciuperci;
- 200 ml de vin alb;
- 1 ceapa mare;
- 1 lamaie;
- 50 ml de lapte;
- 2 galbenusuri;
- 100 g de miez de paine;
- sare si piper.
Mod de Preparare Galuste de mamaliga cu ciuperci
- se face o mamaliguta in care se incorporeaza 100 g de unt si cascavalul ras;
- ceapa se toaca si se caleste cu sare, piper si zeama de la o jumatate de lamaie, apoi se adauga vinul alb si se prepara un sos;
- ciupercile se taie feliute si se fierb in sosul obtinut, lasandu-le sa scada la foc mic;
- se ia o lingura mare de mamaliga, se scobeste, se umple cu sosul de ciuperci si se acopera tot cu mamaliga;
- se amesteca laptele cu miezul de paine, galbenusurile si putina sare, se bat bine, apoi se tavalesc galustele prin acest amestec si se rumenesc in restul de unt infierbantat.
Mod de servire
Se servesc calde.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.