Crap rasol cu sos de vin
Crap cu sos de vin, decorat cu lamaie si verdeata, specialitate intalnita in Ardeal. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Spanac de Sighisoara
O savuroasa mancare cu spanac va fi o reusita culinara daca se aleg frunze de spanac tanar, fraged, fiind considerat foarte valoros nutritiv si cel mai gustos.
Ingrediente
- 1 kg de spanac;
- 200 g orez;
- 1 pahar cu smantana;
- sare si piper dupa gust;
- 2 linguri de untura;
- 1 pahar cu lapte;
- 1 lingura de marar;
- 1 lingura de faina.
Mod de Preparare Spanac de Sighisoara
- se clateste spanacul bine, sub jet de apa, se opareste in apa cu sare si se strecoara;
- se pune la incins o lingura de untura si se caleste orezul, se stinge cu 2 cani de apa si se lasa sa fiarba;
- spanacul se toaca si se caleste in untura care a ramas;
- laptele de incorporeaza incet in faina;
- se toaca mararul;
- se aseaza toate peste spanac: lapte si faina, sare, piper, marar si se lasa pe foc un sfert de ora;
- se pune orezul calit peste spanac si se da la cuptorul incins pentru inca 15 minute.
Mod de servire
Se poate servi impreuna cu snitel de ciuperci, sos de castraveciori acri cu marar si smantana alaturi de un pahar cu vin alb sec.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.