
Tocanita hunedoreana
La Hunedoara, tocanita se prepara din carne de porc si sos de mustar si smantana si e gustoasa de-ti vine sa-ti lingi degetele. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Palatul Administratiei Financiare (Trezoreria) din AradArad
- Cladirea Colegiului Moise Nicoara din AradArad
- Palatul de Justitie din Cluj NapocaCluj
- Rezervatia Naturala Calcarele de la Boiu de SusHunedoara
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Spanac de curechi vanat
Intai se spala curechiul tare bine si-l oparesti de doua ori cu apa clocotita; apoi il pui de ferbe moale si strecurandu-l, ii faci rumineala de-abia galbana de faina cu grasime; si taind curechiul
tare maruntel, il pui inuntru in rumineala ca sa se prajasca bine; apoi ii pui doua polonice zama de carne, puind piperiu si sare, o bucatica zahar, doua linguri smantana, castane pe cate vrei si sa-l lasi sa fearba putin; si apoi il pui pe farfurii, facand garnitura impregiur cu carnati sau parjoale.
* curechi - varza.
Ingrediente
Mod de Preparare Spanac de curechi vanat
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.