Mar umplut la cuptor
Marul, un aliment- medicament, aflat la loc de cinste din cele mai vechi vremuri, crud sau copt in cuptor, ramane un dulce sanatos, delicios si aromat pentru fiecare. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Spanac cu maioneza si branza
Spanac fiert si pasat, amestecat cu maioneza, smantana si branza telemea rasa.
Ingrediente
- 1 kg de spanac;
- 4-5 linguri de maioneza;
- 100 ml de smantana;
- 100 g de branza telemea;
- sare.
Mod de Preparare Spanac cu maioneza si branza
- spanacul se curata, se spala si se fierbe in apa cu o jumatate de lingurita de sare, pentru circa 10-15 minute;
- cand e gata, se lasa se sa scurga si se paseaza;
- se amesteca apoi cu maioneza, smantana si telemeaua rasa.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.