7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Mar umplut la cuptor

Mar umplut la cuptor

Marul, un aliment- medicament, aflat la loc de cinste din cele mai vechi vremuri, crud sau copt in cuptor, ramane un dulce sanatos, delicios si aromat pentru fiecare. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Spanac cu maioneza si branza

Reteta adaugata de catre jeni35 in data de 2012-07-27
7.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Spanac cu maioneza si branza

Spanac fiert si pasat, amestecat cu maioneza, smantana si branza telemea rasa.

Ingrediente

  • 1 kg de spanac;
  • 4-5 linguri de maioneza;
  • 100 ml de smantana;
  • 100 g de branza telemea;
  • sare.

Mod de Preparare Spanac cu maioneza si branza

  • spanacul se curata, se spala si se fierbe in apa cu o jumatate de lingurita de sare, pentru circa 10-15 minute;
  • cand e gata, se lasa se sa scurga si se paseaza;
  • se amesteca apoi cu maioneza, smantana si telemeaua rasa.

+ adauga comentariu pentru Spanac cu maioneza si branza COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania