Mamaliguta ciobaneasca
Mamaliguta cu branza de burduf, carnati oltenesti si oua, in straturi. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Carnaciori din peste
O interesanta si extrem de gustoasa inventie, carnaciorii din peste se pot pregati la gratar sau se pot fierbe in vin.
Ingrediente
- 2 kg de carne de peste;
- 300 g de paine;
- 3 oua;
- 150 g de ceapa;
- 50 ml de ulei;
- 100 ml de vin;
- 30 g de sare;
- 5 g de piper;
- 5 g de coriandru;
- 5 g de nucsoara;
- 10 m de intestine de porc;
- 3 legaturi de verdeata;
- 500 ml de lapte.
Mod de Preparare Carnaciori din peste
- pestele se dezoseaza si se trece prin masina de tocat la sita fina;
- miezul de paine se inmoaie in lapte si apoi se fierbe;
- ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, iar verdeata se toaca;
- pasta de peste se amesteca cu miezul de paine, ceapa, ouale, vinul si verdeata;
- se condimenteaza cu sare, piper, coriandru si nucsoara;
- compozitia se introduce in intestinele de porc;
- carnatii obtinuti pot fi pregatiti atat la gratar, cat si fierti in vin.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.