Ceafa de manzat cu sos de rosii
Ceafa de manzat, condimentata cu maghiran si cimbru, in sos de rosii. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Snitel de porc svabesc cu smantana
Reteta adaugata de catre
admin in data de
2016-09-29
2 voturi
din Descriere Snitel de porc svabesc cu smantana
Snitel de porc cu ceapa, fiert in bulion si smantana.
Ingrediente
- 1,6 kg de pulpa de porc;
- 200 g de faina;
- 200 g de ceapa;
- 400 ml de ulei;
- 50 g de pasta de bulion;
- 300 g de smantana;
- 50 g de sare;
- 5 g de piper.
Mod de Preparare Snitel de porc svabesc cu smantana
- carnea se potioneaza, se bate, se da prin faina si se prajeste in ulei;
- ceapa se taie marunt, se aseaza peste carne si se rumeneste, adaugandu-se putina apa;
- se pune apoi pasta de bulion si se fierbe pana este carnea moale;
- se adauga smantana si se mai lasa sa fiarba la foc mic cca. 5-10 minute;
- se serveste cu piure de cartofi si smantana pe deasupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.