Antricot podgorean
Antricot de vita prajit, cu sos de legume si vin. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Muschi de vita umplut
Muschi de vita umplut cu ficat de pui, ciuperci, sunca presata si oua fierte, condimentat cu nucsoara si coniac si fiert in vin negru -un deliciu caruia nu-i poti rezista.
Ingrediente
- 1,6 kg de muschi de vita;
- 300 g de ficat de pui;
- 400 g de sunca presata;
- 400 g de ciuperci;
- 300 g de ceapa;
- 5 oua;
- 300 g de slanina;
- 200 ml de ulei;
- 400 g de unt;
- 1 l de vin negru;
- 50 ml de coniac;
- 50 g de nucsoara;
- sare si piper.
Mod de Preparare Muschi de vita umplut
- muschiul se curata de seu si pielite, se despica pe lungime si se bate cu ciocanul de snitel pana se subtiaza;
- ficatul de pui se da la masina si se soteaza in unt incins;
- ceapa si ciupercile se taie marunt, sunca se taie cubulete, 3 oua se fierb si se taie tot cubulete; toate acestea, impreuna cu nucsoara, coniacul, sare si piper, se soteaza impreuna cu ficatul de pui;
- cele 2 oua ramase crude se amesteca si se aseaza la mijlocul muschiului;
- se adauga slanina taiata in fasii lungi si amestecul cu ficat, apoi muschiul se ruleaza si se leaga de jur imprejur cu ata;
- se prajeste in ulei, iar cand este aproape gata, se pune la fiert in vin negru, care la servire se toarna peste garnitura.
Mod de servire
Se serveste cu buchet de legume: morcovi, fasole verde, mazare, conopida, dovlecei si cartofi.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.