
Mancare de dovlecei
Pregatita la cuptor, mancarea de dovlecei cu sos e una tipic munteneasca, servita mai ales primavara, in post. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Scrob de ou si cascaval afumat
Oua batute amestecate cu cascaval ras, prajite si rulate.
Ingrediente
- 2 oua;
- 20 g de unt;
- 100 g de cascaval afumat;
- 2 g de sare.
Mod de Preparare Scrob de ou si cascaval afumat
- ouale sa bat bine pana devin spuma, apoi se adauga cascavalul ras si sarea;
- compozitia se pune intr-o tigaie cu unt incins si se prajeste;
- dupa prajire si rumenire se ruleaza;
- se serveste fierbinte, cu unt topit deasupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.