Zacusca 7 bunatati
Zacusca cu morcovi, telina, ceapa, mere, ardei grasi, gogosari si vinete. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Sarmalute moldovenesti
Mai micute dar gustoase foc, sarmalutele moldovenesti se prepara din carne de porc si varza murata.
Ingrediente
- 1,5 kg de carne de porc;
- 3 kg de varza acra;
- 500 g de ceapa;
- 200 ml de bulion;
- 100 g de orez;
- 150 g de untura;
- 3 fire de cimbru;
- 40 g de sare;
- 3 g de boia de ardei;
- 5 g de piper.
Mod de Preparare Sarmalute moldovenesti
- carnea se toaca;
- ceapa se taie marunt si se caleste in untura, impreuna cu boiaua;
- se amesteca apoi bine cu carnea tocata, impreuna cu orezul, piperul si sarea;
- cu pasta obtinuta se umplu foile de varza; sarmalele se fac ceva mai mici decat cele obisnuite;
- se aseaza intr-o oala de lut, se toarna bulionul peste si se acopera cu frunze de varza; apoi se pun la fiert.
- se servesc cu mamaliguta.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.