Supa de rosii cu galuste de gris
Supa de rosii este una dintre mancarurile cele mai hranitoare si usor de preparat in fiecare sezon. Pentru obtinerea unor galuste pufoase, focul trebuie sa fie foarte mic, iar compozitia pregatita in ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Sarmalute cu ghiza
Sarmalutele cu ghiza sunt sanatoase si perfecte pentru zilele in care te saturi de carne.
Ingrediente
- 1 kg de ghiza (urda);
- 2 cepe;
- 3 linguri de orez;
- 1 lingura de marar;
- 1 ml de ulei;
- 2 oua;
- piper si sare dupa gust;
- frunze de vita sau stevie.
Mod de Preparare Sarmalute cu ghiza
- se toaca ceapa si se rumeneste in ulei;
- se adauga orezul, sa se caleasca putin, cu ceapa;
- se oparesc frunzele in apa cu sare ca sa se inmoaie;
- se amesteca ceapa, orezul, urda, ouale, mararul, piperul si sare, iar apoi se umplu frunzele cu acest amestec si se fac rulou;
- se unge cratita cu putin ulei si se tapeteaza cu frunze;
- se alterneaza straturile de sarmalute cu cele de frunze, ultimul strat fiind cel de frunze;
- se toarna apa cat sa acopere sarmalutele si se lasa la fiert 30 de minute sa se umfle orezul.
Mod de servire
Se servesc calde sau reci, cu iaurt in loc de sos.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.