7,297 oferte
3,178 obiective

Sarmalute bucovinene cu hribi

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-11-30
7.1/10 din 9 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Sarmalute bucovinene cu hribi

Sarmale cu ciuperci, bune de mancat in zilele de post (fara smantana) si nu numai.

Ingrediente

  • 500 g de hribi uscati;
  • 1,5 kg de varza;
  • 150 g de ceapa;
  • 100 g de orez;
  • 50 g de bulion;
  • 1 legatura de marar;
  • 1 fir de cimbru;
  • 25 g de sare;
  • 2 g de piper.

Mod de Preparare Sarmalute bucovinene cu hribi

  • buretii se pun la inmuiat, dupa care se trec prin masina de tocat;
  • ceapa se taie si se caleste; mararul se toaca;
  • se adauga apoi peste ciuperci, impreuna cu orezul, cimbrul, bulionul, sarea si piperul;
  • cu amestecul obtinut se umplu foile de varza si se fac sarmalele, care se pun la fiert.

Mod de servire

Se servesc cu smantana si mamaliguta.

+ adauga comentariu pentru Sarmalute bucovinene cu hribi COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania