Bors pescaresc
Despre borsul pescaresc se spune ca tot farmecul sau sta in modul de servire-pestele se scoate pe o farfurie ornata pe margine cu legume din ciorba si se mananca primul, apoi zeama de mujdei de usturo ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Musaca de cartofi cu ou
O mancare delicioasa cu cartofi, oua, cascaval si smantana.
Ingrediente
- 1,5 kg de cartofi,
- 8 oua;
- 200 g de cascaval;
- 300 g de smantana;
- 200 g de unt;
- 50 g de pesmet;
- 20 g de sare;
- 2 g de piper.
Mod de Preparare Musaca de cartofi cu ou
- cartofii se fierb in coaja, apoi se curata si se taie felii;
- 6 oua se fierb, se curata si se taie felii;
- se tapeteaza un vas cu unt si cu pesmet, in care se aseaza un rand de cartofi, apoi un rand de oua, peste care se rade un rand de cascaval si se presara piper si sare; operatiunea se repeta pana se termina ingredientele, stratul de la suprafata fiind de cartofi;
- printre randurile de cartofi se pun bucati de unt;
- cele 2 oua ramase se bat, se amesteca cu smantana si se toarna pe deasupra;
- se introduce vasul in cuptor, iar cand musacaua este gata se serveste cu smantana.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.