Intoarse de vinete
Vinete prajite cu branza, oua si legume. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Sarlota de ciocolata
Un desert usor de preparat, care iti face ziua mai... dulce.
Ingrediente
- 100 g de zahar;
- 2 oua;
- 100 ml de lapte;
- 15 g de gelatina;
- 20 g de cacao;
- 20 ml de rom;
- 1 pliculet de vanilie;
- 600 g de frisca batuta.
Mod de Preparare Sarlota de ciocolata
- zaharul se amesteca cu ouale si cu laptele, se dau in fiert, amestecandu-se in timpul fierberii cu telul;
- gelatina se inmoaie in apa rece si apoi se adauga amestecului;
- cand se ia de pe foc, se pune cantitatea de cacao;
- dupe ce compozitia se raceste, se adauga romul, vanilia si 550 g de frisca batuta, amestecandu-se usor;
- se toarna apoi in pahare si peste fiecare sarlota se face cate o avelina din restul de frisca batuta; se poate presara deasupra ciocolata rasa.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.