Bors pescaresc
Despre borsul pescaresc se spune ca tot farmecul sau sta in modul de servire-pestele se scoate pe o farfurie ornata pe margine cu legume din ciorba si se mananca primul, apoi zeama de mujdei de usturo ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Mamaliguta ciobaneasca
Mamaliguta cu branza de burduf, carnati oltenesti si oua, in straturi.
Ingrediente
- 2 kg de mamaliga;
- 10 oua;
- 500 g de carnati oltenesti;
- 500 g de branza de burduf;
- 500 g de unt.
Mod de Preparare Mamaliguta ciobaneasca
- se intinde un strat de mamaliguta fierbinte intr-o cratita, peste care se aseaza un rand de branza de burduf cu bucati de carnati, peste care se pune un alt strat de mamaliguta si apoi alt rand de branza si carnati si un ultim strat de mamaliguta;
- pe deasupra se pune restul de branza, ouale si intreaga cantitate de unt, dupa care se introduce la cuptor.
Mod de servire
Se serveste calda.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.