
Ciorba de cartofi
Ciorba de cartofi aminteste de vremurile gustoase ale copilariei, cand nu ne mai putea opri nimeni din savuratul ei. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Sardele prajite cu cartofi
Cartofi fierti stropiti cu unt si sardele prajite, cu verdeata si zeama de lamaie.
Ingrediente
- 1 kg de sardele;
- 75 g de faina;
- 2 kg de cartofi;
- 50 g de unt;
- 200 ml de ulei;
- 2 lamai;
- o legatura de patrunjel;
- sare si piper.
Mod de Preparare Sardele prajite cu cartofi
- sardelele se spala si se curata, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se trec prin zeama de lamaie si prin faina;
- se prajesc in ulei incins, la foc potrivit, ca pestele sa fie patruns bine;
- cartofii se curata de coaja, se taie in patru si se spala, apoi se pun la fiert in apa cu sare;
- dupa ce s-au fiert, se scurg si se aseaza pe un platou, alaturi de sardele;
- untul se incalzeste si se toarna peste cartofi;
- deasupra se presara verdeata tocata marunt si se stoarce o lamaie.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.