Supa de legume suceveana
Supa de legume, dreasa cu oua si smantana si presarata cu patrunjel tocat. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Sardele prajite cu cartofi
Cartofi fierti stropiti cu unt si sardele prajite, cu verdeata si zeama de lamaie.
Ingrediente
- 1 kg de sardele;
- 75 g de faina;
- 2 kg de cartofi;
- 50 g de unt;
- 200 ml de ulei;
- 2 lamai;
- o legatura de patrunjel;
- sare si piper.
Mod de Preparare Sardele prajite cu cartofi
- sardelele se spala si se curata, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se trec prin zeama de lamaie si prin faina;
- se prajesc in ulei incins, la foc potrivit, ca pestele sa fie patruns bine;
- cartofii se curata de coaja, se taie in patru si se spala, apoi se pun la fiert in apa cu sare;
- dupa ce s-au fiert, se scurg si se aseaza pe un platou, alaturi de sardele;
- untul se incalzeste si se toarna peste cartofi;
- deasupra se presara verdeata tocata marunt si se stoarce o lamaie.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.