Ficatei cu hrean
Ficatei de pasare, in maioneza cu hrean. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de cartofi
Ciorba de cartofi aminteste de vremurile gustoase ale copilariei, cand nu ne mai putea opri nimeni din savuratul ei.
Ingrediente
- 1 kg de cartofi noi;
- 1 ceapa mare;
- 500 g de rosii;
- 1 ou;
- 100 ml de smantana;
- 10 boabe de piper;
- 10 g de boia;
- 500 g de ceafa afumata de porc;
- 400 g de zarzavat (morcov, pastarnac, telina);
- tarhon si leustean;
- 100 ml bulion gros de rosii;
- 1 lingura de zahar;
- 100 ml de otet sau 1 l bors de sfecla.
Mod de Preparare Ciorba de cartofi
- se taie ceafa in bucati mici, iar ceapa, zarzavatul si rosiile in cubulete;
- se pun toate la fiert in 3 l de apa rece cu boia, piper si otet;
- se taie cartofii curatati de pielite, iar dupa 30 de minute se adauga in apa fiarta;
- se toaca tarhonul si leusteanul;
- se bate smantana cu ou, zahar, bulion de rosii si cu putina de zeama de ciorba;
- dupa 20 de minute de fiert se drege ciorba, se adauga verdeata si se lasa sa dea in cateva clocote.
Mod de servire
Se serveste cu ardei iute si smantana.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.