Tochitura moldoveneasca la tigaie
Amestec reusit de carne, maruntaie si carnaciori, tochitura moldoveneasca la tigaie se prepara usor si este extrem de satioasa, cat sa ai energie pentru intreaga zi. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Saratele muntenesti
Un aperitiv de prin Prahova, usor de facut, dar tare bun la gust: saratele cu chimen.
Ingrediente
- 500 g de faina;
- 1 pachet de unt;
- 4 oua;
- 1 paharel de lapte;
- 2 linguri de smantana;
- 1 lingura de sare;
- 2 linguri de chimen.
Mod de Preparare Saratele muntenesti
- se amesteca intai faina cu untul, apoi se adauga 2 oua, lapte, smantana si sare;
- se framanta bine, dupa care se lasa la rece;
- coca se intinde apoi foaie, se taie taitei subtiti si lati, care se tavalesc prin ou, sare si chimen;
- se pun in tava, la cuptor, pana se rumenesc.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.