Castraveti umpluti
Castraveti umpluti cu ciuperci si verdeata, fierti si serviti cu smantana. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Conopida cu sos de cascaval
Conopida, mazare, porumb si morcovi cu sos, verdeata si cascaval ras.
Ingrediente
- 1 conopida mijlocie (750 g);
- 2 morcovi;
- 1 ceapa;
- 150 g de mazare;
- 100 g de porumb;
- 200 ml de lapte;
- 1 lingura de faina;
- 1 lingura de ulei;
- 1 legatura de verdeata;
- 30 g de unt;
- 150 g de cascaval ras;
- sare si piper.
Mod de Preparare Conopida cu sos de cascaval
- conopida se desface in buchetele, care se fierb timp de 10 minute;
- dupa ce se curata si se spala, morcovii se taie cubulete si se fierb impreuna cu mazarea si porumbul;
- ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pana devine transparenta;
- faina se dizolva in laptele rece, apoi amestecul se pune la fiert la foc mic, amestecand continuu cu o lingura de lemn, pana se ingroasa sosul;
- se stinge focul si se incorporeaza untul, 100 g de cascaval ras, putin piper si sare dupa gust;
- dupa ce se scurg, legumele se distribuie in farfurii, se presara cu sare si piper (tinand insa cont si de cantitatea de condimente din sos), apoi se stropesc cu sos; deasupra se presara verdeata tocata si restul de cascaval ras.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.