
Salata de ciuperci cu arpagic
Salata de ciuperci cu arpagic, condimentata cu usturoi si foi de dafin si garnisita cu masline, patrunjel si lamaie. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Conopida cu sos de cascaval
Conopida, mazare, porumb si morcovi cu sos, verdeata si cascaval ras.
Ingrediente
- 1 conopida mijlocie (750 g);
- 2 morcovi;
- 1 ceapa;
- 150 g de mazare;
- 100 g de porumb;
- 200 ml de lapte;
- 1 lingura de faina;
- 1 lingura de ulei;
- 1 legatura de verdeata;
- 30 g de unt;
- 150 g de cascaval ras;
- sare si piper.
Mod de Preparare Conopida cu sos de cascaval
- conopida se desface in buchetele, care se fierb timp de 10 minute;
- dupa ce se curata si se spala, morcovii se taie cubulete si se fierb impreuna cu mazarea si porumbul;
- ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pana devine transparenta;
- faina se dizolva in laptele rece, apoi amestecul se pune la fiert la foc mic, amestecand continuu cu o lingura de lemn, pana se ingroasa sosul;
- se stinge focul si se incorporeaza untul, 100 g de cascaval ras, putin piper si sare dupa gust;
- dupa ce se scurg, legumele se distribuie in farfurii, se presara cu sare si piper (tinand insa cont si de cantitatea de condimente din sos), apoi se stropesc cu sos; deasupra se presara verdeata tocata si restul de cascaval ras.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.