Ciorba de potroace
Ciorba de potroace este una dintre cele mai bune ciorbe traditionala Munteniei, maruntaiele de pasare, preferabil pasare de curte, in combinatie cu zeama de varza acra dau ciorbei o savoare de neuitat ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Saleuri cu aluat din cas
Saleuri cu aluat din cas si cascaval.
Ingrediente
- 250 g de cas;
- 200 g de unt;
- 250 g de faina;
- 2 oua;
- 100 g de cascaval;
- sare.
Mod de Preparare Saleuri cu aluat din cas
- casul se rade si se amesteca cu untul, faina si cele doua galbenusuri; se adauga un praf de sare si se framanta bine aluatul timp de 20 de minute;
- se intinde apoi o foaie, care se impatureste in trei si se da la frigider, operatiune care se repeta de trei ori;
- dupa aceea, se intinde o foaie de 5 mm grosime, se unge cu un albus batut spuma, se presara cascavalul ras si se taie in fasii de 1 cm grosime si 10 cm lungime;
- saleurile se aseaza intr-o tava unsa cu unt si se dau la cuptor pentru 15-20 de minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.