Saramura de pui
Aceasta specialitate gazduieste toate bunatatile de la tara: carne de pui de casa si legume proaspete din gradina. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Salau cu cascaval
Salau cu cascaval, gatit cu rosii, ceapa si vin alb la cuptor si servit cu smantana si lamaie.
Ingrediente
- 1 salau;
- 250 g de cascaval;
- 4 rosii;
- 1 ceapa;
- 50 g de unt;
- 100 ml de ulei;
- 1 pahar de vin alb;
- 100 g de smantana;
- 2 linguri de otet;
- 1 lamaie;
- 1 frunza de dafin;
- sare si piper.
Mod de Preparare Salau cu cascaval
- pestele se curata si se spala, lasandu-l apoi sa se scurga;
- ceapa si rosiile se taie rodele;
- cascavalul se da prin razatoarea cu ochiuri fine;
- se aseaza intr-o tava rondele de rosii, apoi ceapa, untul si frunza de dafin;
- pe acest pat se aseaza pestele, care se stropeste cu ulei, vin si otet; deasupra se presara jumatate din cantitatea de cascaval ras;
- tava se baga in cuptorul incins, la foc mijlociu, pana cand pestele se patrunde si se rumeste;
- se scoate pestele din tava, se pune intr-un alt vas, iar deasupra se toarna sosul din prima tava, strecurat, peste care se presara si restul cascavalului si sa da din nou la cuptor, pentru 15-20 de minute;
- se serveste pe un platou cu salata si patrunjel, iar alaturi smantana si lamaie taiata felii.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.