Peste cu bere
Un delicios preparat - peste cu ceapa, lamaie si dafin, fiert in bere. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Salata olteneasca
Salata de praz cu oua si maioneza, tipic olteneasca.
Ingrediente
- 1 kg de praz;
- 500 g de maioneza;
- 200 g de mustar;
- 5 oua;
- 50 g de sare;
- 5 g de piper.
Mod de Preparare Salata olteneasca
- prazul se curata, se spala si se taie in forma de bastonase subtiri de cca. 5 cm;
- ouale se fierb si se taie in felii subtiri;
- prazul se freaca cu putina sare si se amesteca cu celalalte ingrediente.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.