Tochitura suceveana
Din carne de porc si carnati, tochitura suceveana se serveste cu mamaliguta si branza de oaie. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Salata de spanac cu oua si masline
Salata de spanac cu ceapa verde, ridichi, masline, verdeata si oua fierte.
Ingrediente
- 1/2 kg de spanac;
- 3 oua;
- 100 g de masline;
- 1 legatura de ceapa verde;
- 1 legatura de ridichi;
- 1 legatura de patrunjel;
- 1 legatura de marar;
- ulei;
- otet sau zeama de lamaie;
- sare.
Mod de Preparare Salata de spanac cu oua si masline
- spanacul si ceapa verde se taie marunt, ridichiile felii, iar verdearta se toaca;
- ouale se fierb tari, se curata si se taie felii;
- spanacul se amesteca cu ceapa, ridichiile, maslinele fara samburi si verdeata;
- se potriveste de sare, ulei si otet, apoi se decoreaza salata cu feliile de ou.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.