
Musaca de Post
Musacaua face parte din randul preparatelor culinare variate pentru ca se poate jongla cu ingredientele dupa preferinta, in functie de ce anume se afla in camara sau in frigider. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Oua umplute cu pasta de ansoa
Oua umplute cu pasta de ansoa, un aperitiv deosebit, usor de preparat.
Ingrediente
- 8 oua;
- 100 g fileuri de ansoa;
- 50 g de unt;
- boia de ardei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Oua umplute cu pasta de ansoa
- se fierb ouale foarte tari si se taie in jumatati; se scot galbenusurile, se piseaza si se freaca bine cu untul, fileurile de ansoa, sare si piper;
- cu compozitia obtinuta, se umplu jumatatile de albus;
- se presara cu boia de ardei.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.