
Ciorba de potroace ilfoveana
Ciorba de tacamuri si maruntaie de pasare, dreasa cu galbenusuri de ou si servita cu leustean tocat fin deasupra. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Salata de oua cu cascaval
Salata de oua cu maioneza si cascaval, presarata cu verdeata.
Ingrediente
- 7 oua;
- 300 g de cascaval;
- 2 linguri de ulei;
- 1 lingura de mustar;
- 2-3 linguri de smantana;
- 1 legatura de verdeata;
- sare si piper alb.
Mod de Preparare Salata de oua cu cascaval
- 6 oua se fierb; din unul se scoate galbenusul, iar restul se taie marunt;
- din galbenusul fiert, unul nefiert, ulei, mustar si la urma smantana, se prepara o maioneza, care se sareaza si se pipereaza dupa gust;
- cascavalul se da pe razatoarea mica;
- intr-un bol se pune 1/3 din maioneza, jumatate din cantitatea de cascaval peste si un strat de oua maruntite, apoi tot asa, pana se termina ingredientele;
- deasupra se presara verdeata tocata marunt si sa da 10-15 minute la frigider.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.