Parjoale moldovenesti
Adevaratele parjoale moldovenesti au un gust autentic daca se aleg cantitati egale de carne, neaparat vitel si porc, trecuta prin masina de tocat de doua ori. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de potroace ilfoveana
Ciorba de tacamuri si maruntaie de pasare, dreasa cu galbenusuri de ou si servita cu leustean tocat fin deasupra.
Ingrediente
- 1 kg de oase de vaca;
- 100 g de morcovi;
- 150 g de ceapa;
- 80 g de patrunjel (radacina);
- 80 g de orez;
- 1 kg de tacamuri si maruntaie de pasare;
- 100 g de telina;
- 80 g de pastarnac;
- 1 l de zeama de varza;
- 2 oua;
- 60 g de leustean;
- 20 g de sare;
- 2 g de piper.
Mod de Preparare Ciorba de potroace ilfoveana
- oasele se spala, se sparg in lungime si se pun la fiert in 1,5 l de apa rece cu putina sare;
- dupa cca. 2 ore, se adauga tacamurile si maruntaiele de pasare;
- cand acestea sunt aproape fierte, se pune zarzavatul tocat marunt, la care, odata inmuiat, se adauga orezul;
- se acreste cu zeama de varza, se drege cu galbenusurile de oua si se serveste cu leustean tocat fin deasupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.