Ghiveci oltenesc din peste
O mancare elaborata cu peste si legume, imbogatita cu vin, cimbru si, desigur, praz. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Salata de fasole verde
Si aperitiv si garnitura si salata, toate aceste roluri le poti intalni intr-un singur preparat.
Ingrediente
- 1 kg de fasole pastai (tinere);
- 2 linguri de untdelemn;
- 1 legatura de marar;
- 1 capatana de usturoi, sau mai putin, in functie de gust;
- 1 pahar de iaurt (in perioada de Post se poate scoate);
- sare, dupa gust;
- 2 linguri de otet bun.
Mod de Preparare Salata de fasole verde
- se spala fasolea, se taie bucati de 3-5 cm si se pune la fiert;
- se toaca usturoiul pasta, se freaca cu ulei, sare, iaurt si otet;
- se toaca mararul;
- se scurge fasolea, se amesteca intr-un vas de salata cu sosul de mai sus si se presara mararul.
Mod de servire
Se poate servi si cu masline.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.