Bors de ciuperci
O ciorba savuroasa, spre desfatarea celui care o mananca. Intalnita in zona Moldovei, este una dintre cele mai reusite fierturi romanesti. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Salata de fasole cu sos de usturoi
Salata de fasole boabe cu ceapa verde, rosie si patrunjel, in sos de usturoi.
Ingrediente
- 250 g de fasole boabe;
- 1 ceapa verde;
- 1 rosie;
- 1 legatura de patrunjel;
- 2-3 catei de usturoi;
- 1/4 lingurita de sare;
- 3 linguri de ulei.
Mod de Preparare Salata de fasole cu sos de usturoi
- fasolea boabe se spala si se pune la fiert;
- cand este gata, se amesteca cu ceapa verde taiata rondele, rosia decojita si taiata cubulete si patrunjelul maruntit;
- usturoiul se piseaza si se freaca cu sare si ulei, pana se obtine un sos, care se toarna peste fasole;
- se da salata la frigider pentru 3-4 ore.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.