Tocana ca la Abrud
Tocana cu carne de porc, cu specific ardelenesc. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Mushiulet de porc impanat la gratar
Facut pe gratar si impanat cu slanina si usturoi, muschiuletul de porc devine un deliciu culinar.
Ingrediente
- 800 g -1 kg de muschiulet de porc;
- 50 g de slanina afumata;
- 25 g de usturoi;
- 25 g de sare;
- 5 g de piper.
Mod de Preparare Mushiulet de porc impanat la gratar
- muschiuletul se taie in bucati, se curata de vine si se impaneaza cu slanina si catei de usturoi;
- se pipereaza si se frig incet pe gratar (carnea trebuie sa fie bine prajita);
- dupa frigere, se sareaza si se serveste fierbinte.
Mod de servire
Se asezoneaza cu cartofi prajiti sau copti si salata asortata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.