Mazare verde cu marole capatane
Tai marolele in patru parti si le oparesti cu apa clocotita; scurgi apa, apoi pui in tingire unt sau grasime si un rand de mazare verde si un rand de marole, si la mijloc un pui prajit si lasi sa scad ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Rulouri de varza cu branza si prune
Rulouri din foi de varza cu umplutura de branza, prune si nuca, cu smantana.
Ingrediente
- 1 varza mijlocie;
- 400 g de branza dulce;
- 1/2 de pahar de prune uscate;
- 1 lingura de miez de nuca macinata;
- 1 ou;
- 1-2 linguri de smantana;
- 150-200 g de unt;
- sare.
Mod de Preparare Rulouri de varza cu branza si prune
- prunele se pun la inmuiat, in apa calduta;
- varza se curata de cotor si se desface in foi, carora li se indeparteaza nervurile cele mai groase si apoi se oparesc;
- branza se amesteca cu oul si smantana, apoi se adauga prunele taiate marunt, nucile, o lingura de unt si sare dupa gust, omogenizandu-se compozitia;
- frunzele de varza se scurg, dupa care se aseaza pe fiecare cate o lingura de umplutura si se ruleaza, dandu-se o forma lunguiata;
- rulourile se rumenesc in unt topit, intorcandu-le pe ambele parti;
- cand sunt gata, se aseaza pe un platou, cu smantana.
Mod de servire
Se servesc calde.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.