Ciorba de peste
Ciorba de peste proaspat cu legume, acrita cu otet si presarata cu leustean. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Muzeul de Arta Vasile GrigoreBucuresti
- Parcul dendrologic Arboretum Silva din GurahontArad
- Muzeul Judetean de Etnografie si al Regimentului de Granita CaransebesCaras-Severin
- Castelul Kornis - Rakoczi - BethlenMures
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciuperci pane cu branza de burduf
Ciuperci umplute cu rosii si branza de burduf, gatite pane.
Ingrediente
- 1/2 kg de ciuperci cu palarii mai mari;
- 200 g de branza de burduf;
- 2 oua;
- 3-4 linguri de faina;
- 1 rosie;
- ulei.
Mod de Preparare Ciuperci pane cu branza de burduf
- ciupercile se spala si se curata, scotandu-le piciorusele, iar rosiile se taie cubulete;
- in fiecare palarie de ciuperca se pune un cubulet de rosie si se astupa cu un strat de branza de burduf, presarand bine;
- ouale se amesteca cu faina; prin aluatul obtinut se trec ciupercile si se prajesc in ulei;
- se servesc pe un platou tapetat cu frunze de salata verde.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.