Pui cu hrean si smantana
Aroma puternica de hrean innobileaza puiul fraged, intr-o gustare pe cat de usor de gatit, pe atat de gustoasa. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Rulouri de sunca si varza acra la cuptor
Reteta adaugata de catre
admin in data de
2011-12-16
4 voturi
din Descriere Rulouri de sunca si varza acra la cuptor
Rulouri de sunca umplute cu amestec de varza acra, ceapa, boia si maghiran, coapte in cuptor, cu smantana batuta cu ou.
Ingrediente
- 12 felii de sunca presata;
- 750 g de varza acra;
- 150 g de smantana;
- 1 ou;
- 1 ceapa rosie;
- 50 ml de ulei (sau untura);
- boia;
- maghiran.
Mod de Preparare Rulouri de sunca si varza acra la cuptor
- ceapa se curata, se taie felii foarte subtiri si se caleste putin in ulei (sau untura), se presara boiaua, maghiranul, apoi varza murata taiata fin si un pahar de apa, lasandu-se sa fiarba la foc mic;
- dupa ce scade zeama, se mai caleste foarte putin, apoi se lasa la racit;
- pe fiecare felie de sunca presata se pune cate o lingura de varza, dupa care se ruleaza; toate rulourile se aseaza intro tava, unul langa altul;
- smantana se bate cu oul si compozitia se toarna peste rulouri, care se introduc apoi in cuptor si se tin pana se leaga oul.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.