Papanasi moldovenesti
Papanasii prajiti, de origine moldoveneasca, sunt replica papanasilor de familie austro-ungara. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Melci rasol cu mujdei de usturoi
Reteta adaugata de catre
grigoreana in data de
2016-01-27
1 vot
din Descriere Melci rasol cu mujdei de usturoi
Melci fierti cu sos de usturoi.
Ingrediente
- 80 de melci;
- 3 catei de usturoi;
- 1 ceapa;
- 1 morcov;
- 25 ml de otet;
- 1 foaie de dafin;
- sare.
Mod de Preparare Melci rasol cu mujdei de usturoi
- melcii se fierb in apa clocotita cu sare, apoi se desprind de cochilii si se pun la fiert cu morcovul si ceapa, care s-au taiat inainte in feliute subtiri;
- dupa ce sunt gata, se scot pe un platou;
- separat, se pregateste un sos din usturoi pisat cu sare si otet, care se toarna peste melci.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.