Carnati dobrogeni
Carnati din carne de berbec, condimentati cu usturoi si cimbru. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Rulada cu mere moldoveneasca
Rulada cu mere si stafide, servita cu zahar pudra si scortisoara.
Ingrediente
- 600 g de mere;
- 300 g de faina;
- 100 g de unt;
- 150 g de zahar;
- 1 ou;
- 100 ml de lapte;
- 60 g de stafide;
- 15 g de sare;
- 3 g de scortisoara.
Mod de Preparare Rulada cu mere moldoveneasca
- din faina, 30 g de unt, lapte si putina sare se face un aluat, care se framanta bine, se bate cu sucitorul si se lasa 15 minute acoperit cu un vas cald;
- merele se curata de coaja si samburi, se taie felii si se amesteca cu stafide si zahar;
- se intinde o foaie de aluat, se subtiaza si se asterne pe ea amestecul de mere cu stafide;
- se ruleaza, se unge cu unt si se pune intr-o tava, tapetata, la randu-i, cu unt;
- se da la cuptor 30 de minute si se serveste cu zahar pudra si praf de scortisoara deasupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.