Rulada suceveana cu branza de vaci
Rulada cu branza si stafide. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Rulada cu ciuperci si marar
Rulada cu umplutura de ciupeci, marar si cascaval.
Ingrediente
- 250 g de ciuperci din conserva;
- 200 g de unt;
- 300 ml de lapte;
- 200 g de faina;
- 4 oua;
- 200 g de cascaval;
- 1 legatura de ceapa verde;
- 2 legaturi de marar;
- sare si piper.
Mod de Preparare Rulada cu ciuperci si marar
- laptele se fierbe impreuna cu 150 g de unt si un praf de sare;
- se adauga faina si se amesteca repede, pana se obtine o sfera de aluat;
- se ia vasul de pe foc si se incorporeaza treptat ouale, folosind mixerul; aluatul moale obtinut se toarna intr-o tava tapetata in prealabil cu hartie de copt;
- aluatul se coace la foc mediu, timp de 15-20 de minute, pana se rumeneste putin pe margini, apoi se rastoarna pe o alta hartie de copt si se ruleaza impreuna cu aceasta;
- ceapa se curata, se toaca si se caleste in untul ramas, apoi se adauga ciupercile si se lasa pe foc pentru cateva minute; la sfarsit, se sareaza si condimenteaza umplutura, amestecand-o cu marar tocat fin;
- se deruleaza foaia, intinzand umplutura cu ciuperci si marar, iar deasupra se rade cascavalul;
- se ruleaza apoi strans, cu ajutorul hartiei de copt, se strange bine la capete si se pastreaza rulada la rece, pentru cel putin 30 de minute, apoi se taie in felii de 1,5-2 cm.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.