Ciorba de loboda
Ciorba olteneasca de primavara, proaspata si sanatoasa. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Iepure cu sos de rosii
Iepure cu sos de rosii, vin alb si ceapa.
Ingrediente
- 1 kg de carne de iepure;
- 1 l de suc de rosii;
- 1 ceapa;
- 1 pahar de vin alb;
- 1 lamaie;
- putin unt;
- sare.
Mod de Preparare Iepure cu sos de rosii
- carnea se spala bine si se lasa timp de o ora in apa rece cu suc de lamaie;
- se aseaza dupa aceea in oala, se adauga vinul si se pune pe foc, pana lichidul scade;
- separat, ceapa se taie si se pune la calit; se adauga peste carnea fiarta, lasandu-se pe foc pana ceapa devine aurie;
- se scoate carnea, se toarna in oala sucul de rosii si se lasa sa fiarba pana se ingroasa;
- dupa aceea, se pune carnea la loc si se mai lasa sa dea in cateva clocote; se adauga sare dupa gust.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.