Chec ca-n Banat
Checul este un desert pufos, racoros, incredibil de elegant, intotdeauna irezistibil de bun. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Rata la gratar
Rata la gratar, cu unt si miere.
Ingrediente
- 1 pulpa de rata;
- 50 g de unt;
- 2 linguri de miere;
- sare si piper.
Mod de Preparare Rata la gratar
- carnea se curata si se inteapa cu furculita din loc in loc, se condimenteaza si se unge cu unt;
- se aseaza pulpa pe un gratar, deasupra unei tavi, in care se scurge grasimea topita in timpul coptului; se da la cuptorul incins pentru 60 de minute, intorcandu-se din cand in cand;
- intre timp, grasimea din tava se scurge, se amesteca cu miere, iar cu amestecul rezultat se unge pulpa de mai multe ori pe timpul coacerii, pana in momentul in care este rumenita.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.