Friptura craioveana de vita
Friptura de vita cu ciuperci si rosii, fiarta in vin si servita cu smantana si patrunjel verde. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de peste cu zeama de varza
Ciorba de peste cu legume in zeama de varza.
Ingrediente
- 800 g de peste;
- 2 morcovi;
- 2 cepe;
- 1 legatura de patrunjel;
- 2 l de zeama de varza;
- sare.
Mod de Preparare Ciorba de peste cu zeama de varza
- se curata si se spala morcovii si cepele, apoi se toaca marunt si se pun sa fiarba in zeama de varza;
- se curata bine pestele, iar daca este mai mare se taie in bucati potrivite, apoi se pun la fiert in oala cu legume;
- dupa ce s-au inmuiat, atat legumele, cat si pestele, se presara sarea si patrunjelul tocat marunt.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.