
Snitel ca la Beius
Carne de vitel trasa in faina si prajita, apoi data la cuptor cu sos de ceapa, telina si bulion. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Ciorba de peste cu zeama de varza
Ciorba de peste cu legume in zeama de varza.
Ingrediente
- 800 g de peste;
- 2 morcovi;
- 2 cepe;
- 1 legatura de patrunjel;
- 2 l de zeama de varza;
- sare.
Mod de Preparare Ciorba de peste cu zeama de varza
- se curata si se spala morcovii si cepele, apoi se toaca marunt si se pun sa fiarba in zeama de varza;
- se curata bine pestele, iar daca este mai mare se taie in bucati potrivite, apoi se pun la fiert in oala cu legume;
- dupa ce s-au inmuiat, atat legumele, cat si pestele, se presara sarea si patrunjelul tocat marunt.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.