Salata de cartofi noi cu verdeata si maioneza
Salata de cartofi noi cu maioneza, ceapa verde, usturoi, marar si patrunjel verde. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Rasol de raci cu mujdei de usturoi
Raci fierti in supa de legume, cu patrunjel si mujdei de usturoi.
Ingrediente
- 20 de raci;
- 1 morcov;
- 1 pastarnac;
- 1 radacina de patrunjel;
- 1 telina mica;
- 1 ceapa;
- 1 capatana de usturoi;
- 1 lingurita de otet;
- 1 legatura de patrunjel;
- sare si piper.
Mod de Preparare Rasol de raci cu mujdei de usturoi
- racii se lasa sa stea cateva ore intr-un vas cu apa rece;
- morcovul, pastarnacul, radacina de patrunjel, telina si ceapa se curata, se spala, se taie in sferturi, apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa rece si putina sare;
- se curata usturoiul, se piseaza si se prepara un mujdei, amestecandu-l cu apa rece si sare, eventual cu putin otet;
- cand zarzavaturile sunt fierte, se scot, iar in supa ramasa se pun sa fiarba racii, spalati cu grija;
- dupa ce se fierb, acestia se lasa sa se raceasca in supa, apoi se scot pe un platou, se presara cu verdeata tocata marunt si se servesc cu mujdeiul de usturoi.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.