
Tocmagi de orez prajiti
Sa ferbi 40 dramuri orez in lapte, dar sa fie gros; il pui pe o farfurie si il intinzi ca sa se racoreasca; apoi tai tocmagi de un deget de lungi si de jumatate de grosi; ii tavalesti in ou; ii presar ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Balmos de Bucovina
Mancare tipic bucovineana, grasa si gustoasa, de abia te mai ridici de la masa.
Ingrediente
- 1 kg de malai;
- 2 l de smantana;
- 400 g de unt;
- 500 g de telemea;
- 1kg de cas proaspat.
Mod de Preparare Balmos de Bucovina
- se pun la fiert smantana si 200 g de unt, iar cand incep sa fiarba, se presara, putin cate putin, malaiul, amestecand continuu;
- branza se marunteste si se adauga fierturii, amestecandu-se pana totul e o mamaliga;
- se pune in farfurii si se adauga cas faramitat si bucatele de unt.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.