Varza a la Teleorman
Varza calita in straturi, cu carne de porc si sos de rosii - o inventie teleormaneana interesanta si satioasa. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pui taranesc cu rosii si smantana
Mancare moldoveneasca gustoasa de-ti lingi degetele si parca tot ai mai vrea.
Ingrediente
- 1 pui;
- 1 kg de rosii coapte, dar tari;
- 500 g de ceapa;
- 1 legatura de marar;
- 1 ceasca de smantana;
- 1 ceasca de supa de oase;
- 100 g de unt;
- 1 lingura de faina;
- sare si piper.
Mod de Preparare Pui taranesc cu rosii si smantana
- puiul se face bucati, se sareaza, pipereaza si se trece prin faina, apoi se pune la prajit in ulei incins;
- ceapa se toaca si, dupa ce carnea s-a rumenit, se pune in locul ei la calit, pana se rumeneste, dupa care se stinge cu supa si se lasa sa fiarba 1 minut;
- rosiile se toaca marunt si se pun peste ceapa; se adauga si carnea si se lasa la fiert o jumatate de ora;
- mararul se toaca si se freaca cu smantana; apoi, cand e gata mancarea, se adauga peste.
Mod de servire
Se serveste cu mamaliga.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.