7,297 oferte
3,178 obiective

Pui la ceaun cu mujdei de usturoi

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-09-28
9.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pui la ceaun cu mujdei de usturoi

Pui gatit la ceaun, servit cu mujdei si mamaliguta.

Ingrediente

  • 1 pui;
  • 500 g de usturoi;
  • 100 g de untura;
  • 25 g de sare.

Mod de Preparare Pui la ceaun cu mujdei de usturoi

  • puiul se curata, se spala, se sareaza si se introduce intr-un ceaun;
  • se adauga apa pana cuprinde a treia parte din pui si se fierbe innabusit cca. 10 minute;
  • cand apa a inceput sa scada si puiul este fragezit, se adauga untura si se tine pana ce se rumeneste;
  • din usturoi se prepara un mujdei, care se pune peste carne.

Mod de servire

Se serveste cu mamaliguta.

+ adauga comentariu pentru Pui la ceaun cu mujdei de usturoi COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania