Cartofe cu sardele
Sa speli cartofele si sa le cureti; pune putin unt intr-o tingire sa-l topesti, apoi tavalind fiestecare cartofa in faina o pune in unt si le lasa acoperite pana se ruminesc; apoi ungi o farfurie cu u ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pui cu prune uscate
Aripioare de pui prajite cu prune uscate si zahar caramelizat.
Ingrediente
- 2 aripi de pui (pentru o portie);
- 1/2 kg de prune uscate;
- 1 ceasca de ulei;
- 1 lingurita de zahar;
- sare.
Mod de Preparare Pui cu prune uscate
- prunele se spala si se lasa in apa rece timp de o ora;
- aripioarele se curata si se spala foarte bine, se usuca cu servetele de hartie, apoi se trec prin faina si se prajesc in ulei;
- prunele se pun la fiert, iar dupa ce au fiert, se adauga aripioarele; se pune si un pic de ulei, se potriveste de sare si se lasa inca 15 minute sa fiarba impreuna;
- intre timp, se caramelizeaza zaharul si se toarna peste carne si prune.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.