Ciorba bucovineana din carne de porc cu taitei de casa
O delicioasa fiertura, care, servita cu smantana si verdeata, iti potoleste foamea pentru o zi intreaga. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de varza noua si carne
Ciorba de varza noua cu carne de porc si sos de rosii, dreasa cu smantana si inmiresmata cu cimbru.
Ingrediente
- 2 verze noi;
- 1 kg de carne de porc cu os;
- 300 ml de suc de rosii;
- 1 cutie mare de smantana;
- 2 oua;
- cimbru;
- boabe de piper si sare.
Mod de Preparare Ciorba de varza noua si carne
- carnea se spala, se taie bucati si se pune la fiert in apa rece; cand clocoteste apa, se adauga sare si se curata spuma de cate ori se formeaza, fierband-o in continuare;
- verzele se taie fideluta si se adauga in oala cand carnea este pe jumatate fiarta; se pun si boabe de piper si cimbru dupa gust, lasand-o la fiert;
- la final se toarna sucul de rosii, se potriveste de sare, apoi se mai da ciorba in cateva clocote si se trage oala de pe foc;
- se drege cu smantana amestecata cu galbenusurile de la cele doua oua si se mai presara putin cimbru.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.