Mancare de gutui
Gutui gatite in sos caramel. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pui ca pe Ialomita
Un deliciu muntenesc: pui umplut, cu garnitura de legume.
Ingrediente
- 1 pui intreg;
- 750 g de piept de pui;
- 250 g de ficat de pui;
- 1 kg de cartofi;
- 150 g de fasole verde;
- 150 g de mazare;
- 100 g de ceapa;
- 250 g de morcovi;
- 2 oua;
- 100 g de untura;
- 50 g de unt;
- 15 g de verdeata;
- 25 g de sare;
- 1 g de piper.
Mod de Preparare Pui ca pe Ialomita
- puiul se curata complet, se spala bine si se zvanta;
- ceapa se toaca, iar pieptul de pui si ficatul se taie bucatele mici; se pun la calit impreuna, apoi se lasa la racit;
- dupa aceea, se dau prin masina de tocat;
- se adauga ouale, sare si piper si se amesteca bine, pana cand se obtine o pasta;
- se umple puiul cu pasta obtinuta, se coase, se unge cu untura, se sareaza deasupra si se baga la cuptor;
- cartofii se fierb in coaja;
- morcovii se taie rondele si se fierb separat;
- dupa ce s-au racit, cartofii se curata si se taie in felii uniforme;
- se amesteca mazarea fasolea, cartofii si morcovii, se pune sare, unt si verdeata tocata deasupra si se baga la cuptor;
- cand puiul s-a rumenit, se serveste cu garnitura de legume si cu salata verde.
Mod de servire
Se serveste cu un pahar de vin rose sec sau cu o bere neagra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.