Zacusca de somn
Zacusca de peste cu legume si masline, fiarta in vin si bulion si condimentata cu dafin si cimbru. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Budinca de cartofi cu dovlecei
Budinca de cartofi cu dovlecei si branza, la cuptor.
Ingrediente
- 4 cartofi mari;
- 2 dovlecei;
- 4 oua;
- 250 g de branza de vaci;
- 1 legatura de patrunjel;
- 1 legatura de marar;
- 1 pahar de lapte dulce;
- 3 fire de ceapa verde;
- ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Budinca de cartofi cu dovlecei
- cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie rondele;
- dovleceii se curata, se taie rondele si se oparesc 5 minute in apa clocotita cu sare;
- ceapa verde se toaca, iar branza si jumatate din mararul tocat se amesteca;
- intr-un vas uns cu ulei se aseaza ceapa verde, un strat de rondele de cartofi, unul de dovlecei, apoi amestecul de branza cu marar, inca un strat de dovlecei si ultimul strat de cartofi;
- se amesteca laptele cu ouale batute, sare si piper dupa gust, restul de marar tocat, apoi se toarna peste legumele din vas;
- se da budinca la cuptor pentru 30-35 de minute;
- la final, se presara patrunjelul tocat.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.