Supa rece de castraveti cu lapte batut
Supa de castraveti cu lapte batut, inmiresmata cu usturoi, marar tocat si nuca maruntita. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Prajitura cu urda si piersici
Prajitura cu blat de cacao, crema de urda si topping de piersici in gelatina.
Ingrediente
- 6 oua;
- 5 linguri de faina;
- 8 linguri de zahar;
- 300 g de urda;
- 1 g de piersici;
- 250 g de zahar pudra;
- 50 ml de ulei;
- 2 linguri de cacao;
- 1 praf de copt;
- 3 plicuri de zahar vanilat;
- 1 pachet de unt;
- 1 pachet de gelatina rosie.
Mod de Preparare Prajitura cu urda si piersici
- albusurile se bat bine cu 6 linguri de zahar, adaugand, pe rand, uleiul, galbenusurile, cacaua, faina si praful de copt;
- compozitia obtinuta se toarna intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor pentru 40 de minute;
- urda se freaca cu zaharul pudra, untul si 2 plicuri de zahar vanilat, pana se obtine o crema;
- dintr-o cana de apa si un plic de zahar vanilat se prepara un sirop, cu care blatul, odata copt si racit, se insiropeaza;
- din 2 linguri de zahar, pachetul de gelatina si 250 ml de apa se prepara o glazura;
- crema se intinde peste blat, apoi se aseaza piersicile taiate felii si se toarna glazura fierbinte;
- prajitura se da la frigider pentru o ora.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.