Ciorba moldoveneasca de burta
Ciorba de burta si rasol de vita, dreasa cu galbenusuri de ou batute cu otet si presarata cu leustean si patrunjel verde. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba pescareasca
Sanatoasa, usoara si gustoasa - asa ar putea fi descrisa ciorba pescareasca specifica zonei dobrogene.
Ingrediente
- 2 kg de cozi si capete de peste;
- 250 g de morcovi;
- 250 g de albitura (radacina de patrunjel, pastarnac);
- 500 g de ceapa;
- 100 g de telina;
- 100 g de bulion pasta;
- 1, 5 kg de rosii;
- 200 ml de otet;
- 200 ml de ulei;
- 50 g de leustean;
- 50 g de verdeata;
- 50 g de sare.
Mod de Preparare Ciorba pescareasca
- morcovii, telina, ceapa si albitura se curata, se taie in patratele mici si se calesc intr-o tigaie cu ulei incins, dupa care se pun la fiert intr-un vas cu apa si sare;
- pestele se curata si se spala, rosiile se taie cubulete, iar verdeata se toaca;
- cand zarzavatul este fiert, se adauga otetul si bulionul si se potriveste de sare; se adauga apoi si pestele;
- cand pestele este fiert, se adauga rosiile si verdeata si se mai da o data in fiert.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.