Dulceata de mure
Cu un praf de scortisoara, cuisoare si putin suc de lamaie, dulceata de mure are un gust excelent, putand fi servita ca atare sau folosita drept ingredient in prepararea unor deserturi diverse. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Prajitura cu prune
Prajitura cu blat simplu si prune.
Ingrediente
- 500 g de faina;
- 200 g de zahar;
- 3 oua;
- 1 kg de prune;
- 1 pliculet de praf de copt;
- 100 g de zahar pudra.
Mod de Preparare Prajitura cu prune
- se spala prunele, li se scot samburii, apoi se taie si se lasa deoparte;
- ouale se bat cu smantana si zaharul, se adauga faina si praful de copt, iar compozitia obtinuta se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina;
- deasupra se aseaza feliile de prune si se da prajitura la cuptor, la foc potrivit, timp de 30 de minute;
- cand e gata, se presara zaharul pudra si se taie felii.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.