Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Polonice oltenesti
Bilute din pasta de ou fiert, cascaval si carne de carnat prajit, imbracate in verdeata si ardei rosu si servite in foi de ceapa.
Ingrediente
- 1 ceapa rosie mare;
- 2 oua;
- 250 g de cascaval;
- 350 g de carnati;
- 1/2 ardei gras rosu;
- 1 legatura de patrunjel verde.
Mod de Preparare Polonice oltenesti
- ouale se fierb si se dau prin razatoarea mica;
- cascavalul se da si el prin razatoare, apoi se amesteca cu ouale si se framanta ca o pasta;
- carnatii se prajesc, apoi se taie pe mijloc si se scoate carnea din ei;
- din pasta de ou si cascaval se fac niste bilute rotunde, in mijlocul carora se pune putina carne;
- bilutele se tavalesc apoi printr-o tocatura de verdeata si ardei rosu si se pun la rece;
- se servesc in polonice de ceapa rosie.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.